ÜLKEMİZ GİBİ ÇEVRE YOLLARIMIZDA AYDINLANIYOR…

Belediyemizin Önemli Sorun ve İhtiyaçları içerisinde yer alan İlçemiz Çevre yolları (Atatürk Bulvarı ile Çiftlik Çevre yolu (Ayhan Yazkan  Bulvarı bağlantısı) Belediyemizin Müracaatları doğrultusunda Aydınlatma projesine MEDAŞ A.Ş. tarafından başlanıldı.

Çiftlik çevre yolu (Ayhan YazkanBulvarı) 600m. Ana arter (Atatürk Bulvarı) 4500m. Toplamda 5100m. Uzunluğundaki çevre yollarının  aydınlatılmasına ilişkin talebimiz karşılık buldu ve 2016 yılı yatırım planlama proğramına alınan aydınlatma projesinin ilgili kurumca hızlı bir şekilde çalışmalarına başlanıldı. Belediye Başkanı Erdal SARI yaptığı açıklamada “önemli bir hedefimizin gerçekleştirilmesinin mutluluğunu yaşıyorum, İnşaallah Ülkemizle birlikte İlçemizin Çevre yollarıda Aydınlanacak, Darısı Eğitim Alanında 1. Hedefimiz olan Meslek Yüksekokulunun İlçemizde Açılmasının Gerçekleşmesidir. Mevlam Utandırmasın Halkımıza Hayırlı ve Uğurlu Olsun, söz konusu projenin Gerçekleşmesinde Emegi geçen Eski Niğde Valimiz Çorum Valisi Sn. Necmeddin KILIÇ,  Niğde Millet Vekillerimiz Sn. Erdoğan ÖZEGEN ve Sn. Alparslan KAVAKLIOĞLU, İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet ERDEM, Medaş Genel Müdürü Sn. Erol UÇMAZBAŞ, Medaş Genel Müdür Yardımcısı Sn. Eyüp Erduran, Altunhisar Eski İşletme Şefi Derinkuyu İşletme Şefi Sn. Adem YAVUZDEĞER, Altunhisar Medaş İşletme Şefi Sn. Şenol ULUSMAN, Belediye İnşaat Teknikerimiz Sn. Barış ÇELEN  olmak üzere  Tüm Kişi, Kurum ve Kuruluşlarla birlikte Emekleri Olan Herkese En Kalbi Duygularımla İlçe Halkımız Adına Teşekkür Ederim” Dedi.