ALTUNHİSAR BELEDİYE SPORDAN BİR TÜRKİYE ŞAMPİYONU DAHA

Altunhisar Belediyesi Geleneksel ve Gençlik Spor Kulübü lisanslı sporcumuz , ilçemizin evladı ” Kevser Nur PALA” 05-09/ ŞUBAT/ 2017 Tarihlerinde Antalya ilinde düzenlenen WUSHU Türkiye turnuvasında tüm rakiplerine 45 kilo Genç bayanlarda ezici bir üstünlük sağlayarak TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu.

Kulüp Başkanı Erdal SARI Safiye DURUKAN kızımızdan sonra ilçemize Niğde’mize ve ülkemize bu güzel onur ve gururu yaşatan, göğsümüzü kabartan şampiyon kızımızı yürekten tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Uluslar arası  müsabakalarda da sporcularımızın aynı başarıyı göstermesi temennisiyle başta kızımızı yetiştiren ailesi ile birlikte Kıymetli hocamız Köksal ARIKAN kardeşimizi de gönülden Kutlarım.” dedi.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI”