Altunhisar’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü Programı Çeşitli Etkinliklerle Gerçekleştirildi.

Hür ve bağımsız yaşama kararlılığımızın en veciz örneklerinin ve eşsiz bir kahramanlık destanının sergilendiği gün olan “18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitleri Anma Günü” çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

        Altunhisar Kaymakamlığı ve Altunhisar Belediyesi ile organize edilen program Kaymakamımız Ercan KAYABAŞI, Belediye Başkanı Erdal SARI, Jandarma  Komutanı Musa AKASU, İlçe Emniyet Amiri Ali AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR, kurum amirleri, Gazilerimiz, Şehit Yakınları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.
        Program, Sabah Namazı sonrası ilçemiz Merkez Camii’nde Şehitlerimizin ruhları için yapılan Kur’an Tilavetinin okunması ve Dualar ile başladı. Akabinde ilçemiz Öğretmenevinde davetlilere günün anlamına binaen “Yağlı Bulgur Çorbası” ikram edildi.
        Kahvaltı programı sonrasında Kaymakamımız Ercan KAYABAŞI ve protokol üyeleri ilçemize bağlı Ulukışla, Yakacık, Yeşilyurt köyü şehitlikleri ve Altunhisar İlçe Şehitliğini ziyaret ederek şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıp dualar ettirler.
        Program, Altunhisar protokolünün Çukurkuyu Kasabasında bulunan 15 Temmuz’un sembol ismi ve Niğde’mizin gururu Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR’in kabrinin  ziyaret edilmesi ve duaların okuması ile son buldu.

0 Comments

Yorum Bulunamadı

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir