Atatürk Heykeli Projesi Hayata Geçirildi.

Belediyemizce Belediye Başkanımız Erdal SARI’ Nın Talimatları Ile İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Bulunan Atatürk Büstünün Yerine Formatında Kur’an-I Kerim Bulunan Atatürk Heykelinin Montaj Ve Çevre Düzenlemesi Tamamlanarak Proje Hayata Geçirildi.

Belediye Başkanımız Erdal SARI açıklamasında “söz konusu büstün olduğu yerde öncelikle ilçe merkezimize yakışır bir çevre düzenlemesi yapalım dedik, çevre düzenlemesi için projelerimizi hazırlarken zamanla yıpranan büstün yerine bir Atatürk Heykeli konulması hatta formatında da Türkiye de bir ilk olacağını düşündüğümüz Kur’an-ı Kerim olsun diyerek projemize startımızı verdik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından önce ilçemize renk katan Cumhuriyet Meydanımızın çehresini değiştiren  projeyi hayata geçirdik, Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim. İlçemize Hayırlı Uğurlu Olsun” dedi.