İLÇE MERKEZİMİZDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Belediyemiz ile Niğde İl Özel İdaresi arasında düzenlenen ikili protokol doğrultusunda İlçemizde yeni imar yolları ile ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda 2016 Yılı Eylül ayı itibariyle asfalt çalışmalarına başlanmış,  2016 asfalt sezonunda eksik kalan yerler ise 2017 yılı asfalt sezonuna ertelenmişti.
Ertelen yerler arasında bulunan İlçe Merkezi Şehit Abdulkadir TANIK Caddesi üzerinde sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
İlçe Kaymakamımız Ercan KAYABAŞI  ile Belediye Başkanımız Erdal SARI ve Belediye Meclis Üyesi Kadir NAZLIKAYA çalışmaları yerinde takip etti ve incelemelerde bulundular.
Belediye Başkanı Erdal SARI açıklamasında ” “İlçemizin tüm mahallelerinde yapmış olduğumuz alt yapı ve yol yapım çalışmaları hızla devam etmektedir. Rabbim Utandırmasın, İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun, emeği geçen herkese İlçe Halkımız adına cani gönülden teşekkür eder sevgi ve saygılar sunarım.” dedi.
Kaymakam Ercan KAYABAŞI ise yapılan bu çalışmalar ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Daha güzel hizmetleri Cenab-ı Hak Altunhisar’a nasip etsin, bizlere de vesile olmayı nasip etsin.” dedi.

0 Comments

Yorum Bulunamadı

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir