2019 Yılı Nisan Ayı Seçim Sonu İlk Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Vedat KİRAZCI’ nın Başkanlığında Yapıldı.

2019 Yılı Nisan Ayı Seçim Sonu İlk Meclis Toplantısı Tüm Meclis Üyelerin Katılımı İle  Belediye Meclis Toplantı Salonunda Aşağıdaki Gündemle Yapıldı. Alınan Kararın Bir Örneği Web Sayfamız Kurumsal Menüsündeki Meclis Kararları Sekmesinde Yayınlandı.

Karar Örneğine Ulaşmak İçin Tıklayınız…

GÜNDEM   :

1. Yoklama.
  2. Açılış konuşması ve saygı duruşu.
  3. Bir önceki kararın meclise okunması.
  4. Geçici Meclis Katip Üyelikleri için Meclis Başkanınca iki genç üyenin davet edilerek görev almalarının sağlanması.
  5. 1. ve 2. Meclis Başkan Vekili ile 2 Meclis katip üyesinin seçilerek karara bağlanması.
  6. Belediye Encümen Üyelerinin seçilerek karara bağlanması.
  7. Her ay yapılacak olan mutat Meclis toplantılarının gün, saat ve yerinin belirlenerek karara bağlanması.
  8. Her hafta yapılacak olan mutat Belediye Encümen toplantısının Gün Saat ve Yerinin belirlenerek karara bağlanması.
  9. Plan Bütçe Komisyonu ile Çevre ve Şehircilik Komisyonlarının Seçilerek karara bağlanması.
  10. 2018 yılı Denetim Komisyon Raporunun görüşülerek karara bağlanması.
  11. Kent Konseyi kurullarının oluşturulması için toplantı gün, saat ve yerinin belirlenerek karara bağlanması.
  12. Çiftçi Malları Koruma Meclisinin seçilerek karara bağlanması.
  13. Kaymakamlık Murakabe Heyetine bildirilecek isimlerin tespit edilerek karara bağlanması.
  14. Niğde Valiliği Halıcılık Birliğine seçilecek 2 üyenin belirlenerek karara bağlanması.
  15. 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) bendi doğrultusunda Belediye Encümenine Yetki Verilmesinin Görüşülerek Karara Bağlanması.
  16. Faaliyet Raporunun Belediye Başkanınca Meclise Sunulması.
  17. Belediyemiz Bünyesinde Kurulan Personel Limited Şirketi’nin Yetki değişikliğinin görüşülerek Karara bağlanması.
  18. Niğde Düzenli Katı Atık Depo İşletme Birliği (NİĞKAD-BİR) 1 asil ve 1 yedek üyenin seçilerek karara bağlanması.
  19. Belediyemiz Cenaze Hizmetlerinde Cenazenin Defin Edildiği Gün Cenaze Evinde Verilecek Yemeklerin Belediyemiz Tarafından Karşılanmasının Görüşülerek Karara Bağlanması.
  20. Dilek ve temenniler. Kapanış.