Belediye Başkanı Vedat KİRAZCI, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı:

Belediye Başkanı Kirazcı mesajında ” Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılını ve aynı zamanda tüm dünya çocukları ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu yaşıyoruz. İstiklal ve istikbal yolunda Milli Mücadeleye yön veren Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş gününü çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Kahramanlarına şükranlarımı arz ederken, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu tam bağımsız bir meclisin teminatı olan tüm çocuklarımızın bayramını kutlar Sevgi ve Saygılarımı Sunarım” dedi.