32 FAKİR AILEMIZ KURA İLE KONUT SAHİBİ OLDU

Belediyemiz ile Altunhisar Kaymakamlığı ve TOKİ işbirliğinde ilçemiz İstiklal Mahallesinde yapımı gerçekleştirilen 2+1 balkonlu Selçuklu mimarisi ve sosyal tesisli 155 konuttan boş kalan 32 konutun yeni hak sahipleri kaymakamlık toplantı salonunda ilçe kaymakamımız sayın Ercan KAYABAŞI’ nın da hazır bulunduğu kura töreni ilçe müftümüz sayın Abdullah YAKALI’ nın dualarıyla Altunhisar noteri huzurunda 29 mart 2017 tarihi Çarşamba günü kura ile belirlendi. Belediye başkanı Erdal SARI yaptığı açıklamada “Fakir konutlarımızdan Hiç peşinatsız 20 yıl geri ödemeli 130 TL sabit taksitli konut sahibi olan vatandaşlarımızın mutluluklarının devletin ve milletin sosyal yardımlaşma ve dayanışma gücünün gülen gözlerinden okunması görülmeye değerdi, coşkulu ve heyecanlı kura çekimimin ardından hak sahipleri Cuma günü sözleşmelerini yaparak ve anahtarlarını alarak yeni konutlarında ikamet edeceklerdir. Projenin hayata geçirilmesinde devlet büyüklerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese ilçe halkımız adına en kalbi duygularımızla teşekkür eder, minnet ve şükranlarımızı sunarız. ” dedi.