ALTUNHİSAR BELEDİYESİ LOGOLU POSTA PULLARI BELEDİYEMİZE TESLİM EDİLDİ.

Belediyemiz İle Niğde PTT Müdürlüğü arasında imzalanan karşılıklı protokol doğrultusunda davetiye ve tebrik kartları için 0,65₺ Normal Postalar için ise 1,65₺ Belediyemiz logolu toplam 2.000,00 adet posta pullarının basımı yapılarak Belediye Başkanımız Sayın Erdal SARI’ ya Niğde PTT Baş Müdürü Sayın Bedri EVRAN tarafından makamında teslim edildi. Belediye Başkanı Erdal SARI yaptığı açıklamada Altunhisar Belediye logolu posta pullarının belediyemizin tanıtımının yanı sıra aynı zamanda tasarruf sağladığını, Bu konuda cevval hareket eden ticareti ve ziyareti kuralına göre oynama becerisi gösteren başta Niğde PTT Baş Müdürümüz Sayın Bedri EVRAN beyefendi ile ekibine gönülden teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim dedi.