Başbakan Yardımcısı Sayın Tuğrul Türkeş İlçemizi Ziyaret Etti

BAŞBAKAN YARDIMCISI SAYIN TUĞRUL TÜRKEŞ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

31 Mart 2017 Cuma Günü “Kahraman şehidimiz Ömer HALİSDEMİR’in annesi Fadimana HALİSDEMİR’in cenaze ve kabir ziyaretine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Ankara Milletvekili Sayın Fatih ŞAHİN ile birlikte Katılan TÜRKEŞ müteakiben ise ilçemize teşrif ettiler.  Belediyemizde sosyal konutlardan hak sahibi ailelerimize konutlarının anahtarlarını teslim etti ve 26.Mart.2017 tarihinde Hakkari Yüksekovada şehit olan Kahraman şehidimiz Astsubay Başçavuş Gökhan ALTINALANA Kardeşimizin Ulukışla köyümüzdeki baba evini ve kabrini ziyaret etti. Belediye Başkanımız Sayın Erdal SARI yaptığı açıklamada “Nazik ve anlamlı ziyaretleri dolayısıyla Başbakan yardımcımız Sayın Tuğrul TÜRKEŞ ‘e İlimiz Valisi Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU’na Ak parti Genel Başkan Yardımcımız sayın Fatih ŞAHİN’e ilimiz Milletvekilleri Sayın Alpaslan KAVAKLIOĞLU ve Erdoğan ÖZEGEN’e ilçe Kaymakamımız sayın Ercan KAYABAŞI’na il belediye Başkanımız Sayın Faruk AKDOĞAN’a ilçe ve belde Belediye başkanlarımıza ziyaretleri ile bizleri onurlandıran il ve ilçe protokolümüze Belediye Meclis Üyeleri ile personellerimize teşkilat mensuplarımıza yoğun emek harcayan kahraman Güvenlik kuvvetlerimize kadir şinas ilçe halkımıza Gönülden teşekkür ederim ayaklarına ve yüreklerine sağlık olsun inşallah. Selam ve Dua ile” dedi.