Belediye Kesimhanesi Kurban Bayramı Boyunca Hizmet Verecek

İlçemiz İstiklal Mahallesi Boğas Mevkiinde Bulunan Ve 2017 Yılı Itibariyle Hizmete Sunulan Altunhisar Belediyesi Kurban Kesim Merkezi  Kurban Bayramı Boyunca Halkımıza Hizmet Verecek….

Küçükbaş Için 30₺ Büyükbaş Için Ise 150₺ Tahsil Edilecektir.

Belediye Zabıta Amiri Yalçın ÖZDEMİR yaptığı açıklamasında ” İlçemizin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan ve Belediye Başkanımız Sn. Erdal SARI’ nın büyük çaba ve gayretleri ile 2016 yılında projesi tamamlanan Kurban Kesim Merkezi ruhsatlı ve hijyenik koşullarda önümüzdeki Kurban Bayramı boyunca İlçe Halkımız ve Çevre Köy ve Kasabalarımızın da faydalanacağı şekilde kesintisiz olarak hizmet verecek olup Vatandaşlarımızın kurbanlarının deneyimli ve belgeli personellerimizce Dinimize uygun bir şekilde kesiminin yapılarak parçalanmış şekilde teslim edileceğini ayrıca halk ve çevre sağlığı açısından Kurban Kesim Merkezinin önemine dikkat çeken Zabıta Amiri Yalçın ÖZDEMİR Tüm Halkımızın ve değerli misafirlerimizin Sağlıklı, Huzurlu, Kazasız ve Belasız Bir Bayram Geçirmesi temennisinde bulundu.

Kurban Kesimi İçin Müracaat Tel : 6112305