Admin 02 Aralık 2017

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Etkinlikleri Kahraman Şehidimiz Ömer HALISDEMIR'in Şehitlik Ziyareti ile Devam Etti

"15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri çerçevesinde kahraman şehidimiz Ömer HALİSDEMİR'in Çukurkuyu Kasabasındaki kabri ziyaret edildi.

Kaymakamımız Ercan KAYABAŞI, Belediye Başkanı Erdal Sarı, Belde Belediye Başkanları, Kurum Amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda 15 Temmuz'un sembol ismi Niğde'mizin ve ülkemizin gururu Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR'in kabri ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim ve Dualar okundu.

Çok sayıda Altunhisarlı vatandaşlarımızın katıldığı ziyaret, Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR' in annesi Fadimana HALİSDEMİR ve diğer şehitlerimize dualar okunması ile son buldu.