Cenaze Duyuruları

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ EŞRAFINDAN YEŞİLYURT KÖYÜMÜZDE İKAMET ETMEKTE OLAN MERHUM DURMUŞ ÖRÜN HOCAEFENDİ OĞLU MAHMUT ÖRÜN VEFAT ETMİŞTİR CENAZESİ 08 MAYIS 2018 PERŞEMBE GÜNÜ ÖĞLEN VAKTİ CENAZE NAMAZINI MÜTEAKİBEN ALTUNHİSAR BELEDİYESİ ASRİ MEZARLIĞINA DEFİN EDİLECEKTİR.

MERHUMA CENABI ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ”

İRTİBAT OĞLU RAMAZAN ÖRÜN TLF :0 535 705 74 15

İRTİBAT DAMADI MEVLÜT ERSAÇGÜN TLF : 0 533 511 30 73

9 Mayıs 2018

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM TURGUT EFENDİ BAYSAL EŞİ HAFİZE BAYSAL VEFAT ETMİŞTİR CENAZESİ 02.MAYIS.2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖĞLEN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’ TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İRTİBAT OĞLU GÜRBÜZ BAYSAL TLF : 0 538 487 42 00

OĞLU İBRAHİM BAYSAL 0 535 984 81 83

2 Mayıs 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MUZAFFER YALTI EŞİ BAŞKADIN YALTI VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BU GÜN ÖĞLEN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

12 Nisan 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM (TERZİ) MUSTAFA TÜRKMEN EŞİ FATMA TÜRKMEN VEFAT ETMİŞTİR.

ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İRTİBAT OĞULLARI TLF: MURAT TÜRKMEN – 0 505 426 60 76 / NİHAT TÜRKMEN- 0 536 426 60 76 / MUSA TÜRKMEN — 0 532 633 25 56

29 Mart 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ ORTA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM DURMUŞ ACER OĞLU YAŞAR ACER VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİ’NDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMA CENAB-I ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

26 Mart 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ ORTA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM ŞAMMA PALA OĞLU HİKMET PALA VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİ’NDEN KALDIRILACAKTIR.

26 Şubat 2018

Cenaze/Taziye

İlçemiz İstiklâl Mahallesi Sakinlerinden Merhum Ahmet YAZKAN Oğlu Arif YAZKAN vefat etmiştir. Cenazesi 09 Şubat 2018 Cuma Namazını Müteakiben ilçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

Merhuma Cenabı Allah’tan Rahmet yakınları ve tüm sevenlerine Sabr-ı Cemil  Niyaz ederiz.

” ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

8 Şubat 2018

Cenaze/Taziye

İlçemiz İstiklâl Mahallesi Sakinlerinden Merhum Mustafa ÇALIŞKAN Oğlu Sıtkı ÇALIŞKAN vefat etmiştir. Cenazesi Bu Gün Öğlen Namazını Müteakiben ilçemiz Yeşilyurt Köyü Köşk Mahallesi Camiinden Kaldırılacaktır.

” ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İrtibat Abisi İsmail ÇALIŞKAN TLF: 0 532 799 11 08

23 Ocak 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ ORTA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM MEHMET KAYA EŞİ FATMA KAYA VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BUGÜN İKİNDİN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’TAN RAHMET BAŞTA KEDERLİ AİLESİ OLMAK ÜZERE YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL DİLERİZ

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İRTİBAT OĞLU SÜLEYMAN KAYA TLF : 0 542 499 83 78

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN AVNİ TAŞ KIZI ESME TAŞ VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BU GÜN ÖĞLEN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’TAN RAHMET TÜM YAKINLARI VE SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

İRTİBAT KARDEŞİ ÖMER TAŞ TLF : 0 535 551 00 47

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ ORTA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM ŞAHABETTİN UTAŞ KIZI İSMAİL YAVUZ EŞİ FATMA YAVUZ VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLEN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİ’NDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMEYE CENABI ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

SELAM VE DUA İLE

” ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ”

İRTİBAT AYDIN TÜZÜN TLF: 0 535 510 02 07

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ İSTİKLAL MAHALLESİ SAKİNLERİMİZDEN AYNI ZAMANDA 1946 / 1955 BELEDİYE BAŞKANLARIMIZDAN MERHUM AHMET DOYGUN OĞLU ŞAHİN DOYGUN HAC FARİZASINI YERİNE GETİRMEK ÜZERE GİTTİĞİ KUTSAL TOPRAKLARDA VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ MEKKE’DE DEFİN EDİLECEKTİR.

MERHUMA CENAB-I ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARI TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

5 Ağustos 2017
src="https://maps.googleapis.com/maps/api/js?key=AIzaSyAddN225TqpPE6QyM1lEN2jJMAGB1bJojQ&callback=initMap">