Cenaze Duyuruları

Cenaze/Taziye

İlçemiz eşrafından Niğde İl Merkezinde ikamet etmekte olan Kıymetli Dayımız Aşçı Cevdet BAYSAL Eşi ( Azmiye ) Elmas BAYSAL  Vefat etmiştir. Cenazesi bugün ÖĞLEN Namazını müteakiben ilçemiz merkez çarşı camiinden kaldırılacaktır. Merhumeye C.ALLAH.TAN Rahmet Kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine ve yakınlarına SABR-I Cemil Ecri Cezil Niyaz ederiz. Selâm ve Dua ile # ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI # Not : Taziyeler cenaze defin işlemini takiben istiklâl Mahallesinde kardeşi Ömer BAYSAL’ın evinde kabul edilecektir. İrtibat : Oğlu Erdal BAYSAL 0.535 717 06 95 Oğlu Erol BAYSAL 0 542 362 44 70

3 Temmuz 2018

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ YUKARI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM SALİM DÖNEN OĞLU ( BOYACI MEHMET ) MEHMET DÖNEN VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMA CENABI ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM YAKINLARINA VE SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

İRTİBAT OĞLU AHMET DÖNEN TEL : 0 538 401 00 51

1 Haziran 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM MEHMET KUZUCU KIZI DİLEK KUZUCU VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMEYE CENABI ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM YAKINLARI VE SEVENLERİNE SABR-I CEMİL ECRİ CEZİL NİYAZ EDERİZ.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İRTİBAT ABİSİ YAŞAR KUZUCU

TEL : 0 533 517 16 80

28 Mayıs 2018

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ EŞRAFINDAN YEŞİLYURT KÖYÜMÜZDE İKAMET ETMEKTE OLAN MERHUM DURMUŞ ÖRÜN HOCAEFENDİ OĞLU MAHMUT ÖRÜN VEFAT ETMİŞTİR CENAZESİ 08 MAYIS 2018 PERŞEMBE GÜNÜ ÖĞLEN VAKTİ CENAZE NAMAZINI MÜTEAKİBEN ALTUNHİSAR BELEDİYESİ ASRİ MEZARLIĞINA DEFİN EDİLECEKTİR.

MERHUMA CENABI ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ”

İRTİBAT OĞLU RAMAZAN ÖRÜN TLF :0 535 705 74 15

İRTİBAT DAMADI MEVLÜT ERSAÇGÜN TLF : 0 533 511 30 73

9 Mayıs 2018

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM TURGUT EFENDİ BAYSAL EŞİ HAFİZE BAYSAL VEFAT ETMİŞTİR CENAZESİ 02.MAYIS.2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖĞLEN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’ TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İRTİBAT OĞLU GÜRBÜZ BAYSAL TLF : 0 538 487 42 00

OĞLU İBRAHİM BAYSAL 0 535 984 81 83

2 Mayıs 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MUZAFFER YALTI EŞİ BAŞKADIN YALTI VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BU GÜN ÖĞLEN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

12 Nisan 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM (TERZİ) MUSTAFA TÜRKMEN EŞİ FATMA TÜRKMEN VEFAT ETMİŞTİR.

ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İRTİBAT OĞULLARI TLF: MURAT TÜRKMEN – 0 505 426 60 76 / NİHAT TÜRKMEN- 0 536 426 60 76 / MUSA TÜRKMEN — 0 532 633 25 56

29 Mart 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ ORTA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM DURMUŞ ACER OĞLU YAŞAR ACER VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİ’NDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMA CENAB-I ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE YAKINLARINA SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI”

26 Mart 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ ORTA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM ŞAMMA PALA OĞLU HİKMET PALA VEFAT ETMİŞTİR. CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİ’NDEN KALDIRILACAKTIR.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI”

26 Şubat 2018

Cenaze/Taziye

İlçemiz İstiklâl Mahallesi Sakinlerinden Merhum Ahmet YAZKAN Oğlu Arif YAZKAN vefat etmiştir. Cenazesi 09 Şubat 2018 Cuma Namazını Müteakiben ilçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

Merhuma Cenabı Allah’tan Rahmet yakınları ve tüm sevenlerine Sabr-ı Cemil  Niyaz ederiz.

8 Şubat 2018

Cenaze/Taziye

İlçemiz İstiklâl Mahallesi Sakinlerinden Merhum Mustafa ÇALIŞKAN Oğlu Sıtkı ÇALIŞKAN vefat etmiştir. Cenazesi Bu Gün Öğlen Namazını Müteakiben ilçemiz Yeşilyurt Köyü Köşk Mahallesi Camiinden Kaldırılacaktır.

İrtibat Abisi İsmail ÇALIŞKAN TLF: 0 532 799 11 08

23 Ocak 2018

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ ORTA MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM MEHMET KAYA EŞİ FATMA KAYA VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BUGÜN İKİNDİN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’TAN RAHMET BAŞTA KEDERLİ AİLESİ OLMAK ÜZERE YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL DİLERİZ

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İRTİBAT OĞLU SÜLEYMAN KAYA TLF : 0 542 499 83 78

5 Ocak 2018