Cenaze Duyuruları

Cenaze / Taziye

İlçemiz Orta Mahalle eşrafından Almanya’da İkamet Etmekte Olan Merhum Alaattin UŞMA Kızı Dursun UŞMA Vefat etmiştir.

Cenazesi 13 Kasım 2018 Salı Günü Öğle Namazına Müteakiben İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

Merhumeye Cenabı Allah’tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Yakınları ve Tüm Sevenlerine Sabr-ı Cemil Niyaz ederiz.

Cenaze / Taziye

İlçemiz İstiklal Mahallesi Sakinlerinden Önceki Dönem Belediye Başkanlarımızdan Merhum Seyfullah ÖNEY oğlu Tayyar ÖNEY Kocaeli’ nin Gebze İlçesinde Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Vefat Etmiştir.

Cenazesi 03 Kasım 2018 Cumartesi Günü Öğle Namazını Müteakiben İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

Merhuma Cenab-ı Allah’tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Tüm Yakınları ve Tüm Sevenlerine Sabrı Cemil Niyaz ederiz.

“ALTUNHİSARBELEDİYEBAŞKANLIĞI”

Cenaze / Taziye

İlçemiz Sağlık Mahallesi Sakinlerinden Nasrettin TEKTAŞ Annesi Emine TİBİN Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazını Müteakiben İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır. Merhumeye Cenabı Allah’ tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Yakınları ve Tüm Sevenlerine Sabr-ı Cemil Niyaz ederiz.

İrtibat Oğlu Nasrettin TEKTAŞ TLF: 0 539 297 87 73

Cenaze / Taziye

İlçemiz İstiklâl Mahallesi Sakinlerinden Merhum Aydın ATALAY Eşi Hanım ATALAY vefat etmiştir.

Cenazesi 27.10.2018 Cumartesi Günü Öğle Namazını Müteakiben İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır. Merhumeye Cenabı Allah’ tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Tüm Sevenlerine ve Yakınlarına Sabr-ı Cemil Niyaz ederiz.

” ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI”

İrt. Oğlu Mutlu ATALAY / TLF: 0 506 364 15 00

Cenaze/Taziye

İlçemiz İstiklâl Mahallesi Sakinlerinden Merhum Neşet ACER Torunu Ahmet ACER Kızı Eda Nur ACER vefat etmiştir. Cenazesi 26.10.2018 yani bugün Cuma Namazını müteakiben ilçemiz Merkez Çarşı Camiinden kaldırılacaktır.

Sabi Yavrumuza Cenabı Allah’ tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Tüm Sevenlerine ve Yakınlarına Sabr-ı Cemil Niyaz Ederiz.

İrtibat Babası Ahmet ACER 0 536 982 21 72

Cenaze/Taziye

İlçemiz eşrafından Niğde İl Merkezinde ikamet etmekte olan Kıymetli Dayımız Aşçı Cevdet BAYSAL Eşi ( Azmiye ) Elmas BAYSAL  Vefat etmiştir. Cenazesi bugün ÖĞLEN Namazını müteakiben ilçemiz merkez çarşı camiinden kaldırılacaktır. Merhumeye C.ALLAH.TAN Rahmet Kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine ve yakınlarına SABR-I Cemil Ecri Cezil Niyaz ederiz. Selâm ve Dua ile # ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI # Not : Taziyeler cenaze defin işlemini takiben istiklâl Mahallesinde kardeşi Ömer BAYSAL’ın evinde kabul edilecektir. İrtibat : Oğlu Erdal BAYSAL 0.535 717 06 95 Oğlu Erol BAYSAL 0 542 362 44 70

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ YUKARI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM SALİM DÖNEN OĞLU ( BOYACI MEHMET ) MEHMET DÖNEN VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BUGÜN İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMA CENABI ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM YAKINLARINA VE SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

” ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İRTİBAT OĞLU AHMET DÖNEN TEL : 0 538 401 00 51

Cenaze / Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM MEHMET KUZUCU KIZI DİLEK KUZUCU VEFAT ETMİŞTİR.

CENAZESİ BUGÜN ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR.

MERHUMEYE CENABI ALLAH’TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ VE BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM YAKINLARI VE SEVENLERİNE SABR-I CEMİL ECRİ CEZİL NİYAZ EDERİZ.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI “

İRTİBAT ABİSİ YAŞAR KUZUCU

TEL : 0 533 517 16 80

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ EŞRAFINDAN YEŞİLYURT KÖYÜMÜZDE İKAMET ETMEKTE OLAN MERHUM DURMUŞ ÖRÜN HOCAEFENDİ OĞLU MAHMUT ÖRÜN VEFAT ETMİŞTİR CENAZESİ 08 MAYIS 2018 PERŞEMBE GÜNÜ ÖĞLEN VAKTİ CENAZE NAMAZINI MÜTEAKİBEN ALTUNHİSAR BELEDİYESİ ASRİ MEZARLIĞINA DEFİN EDİLECEKTİR.

MERHUMA CENABI ALLAH’TAN RAHMET YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

“ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ”

İRTİBAT OĞLU RAMAZAN ÖRÜN TLF :0 535 705 74 15

İRTİBAT DAMADI MEVLÜT ERSAÇGÜN TLF : 0 533 511 30 73

Cenaze/Taziye

İLÇEMİZ AŞAĞI MAHALLE SAKİNLERİNDEN MERHUM TURGUT EFENDİ BAYSAL EŞİ HAFİZE BAYSAL VEFAT ETMİŞTİR CENAZESİ 02.MAYIS.2018 ÇARŞAMBA GÜNÜ ÖĞLEN NAMAZINI MÜTEAKİBEN İLÇEMİZ MERKEZ ÇARŞI CAMİİNDEN KALDIRILACAKTIR. MERHUMEYE CENAB-I ALLAH’ TAN RAHMET KEDERLİ AİLESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE YAKINLARI VE TÜM SEVENLERİNE SABR-I CEMİL NİYAZ EDERİZ.

ALTUNHİSAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

İRTİBAT OĞLU GÜRBÜZ BAYSAL TLF : 0 538 487 42 00