Cenaze Duyuruları

CENAZE/TAZİYE

İstanbul Avcılar da  ikamet eden ilçemiz  Sakinlerinden Demirci Osman Oğlu emekli öğretmen Neşet DEMİROK  Vefat Etmiştir.

Cenazesi  (05.10.2019 tarihi) yarın Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

CENAZE/TAZİYE

Hollanda da ikamet eden İlçemiz Yukarı Mahalle Sakinlerinden Murat ANDAÇ Vefat Etmiştir.

CENAZE/TAZİYE

İlçemiz Yukarı Mahalle Sakinlerinden Merhum Tahsin Ayık Oğlu Halil AYIK Vefat Etmiştir.

Cenazesi  (04.10.2019 tarihi) bu gün Cuma Namazına Müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

CENAZE/TAZİYE

İlçemiz yukarı Mahallesi Sakinlerinden Ankara İlinde ikamet etmekte olan Merhum Mustafa Oğlu Yaşar ANDAÇ Vefat Etmiştir.

Cenazesi  Bugün öğle namazına müteakip Ankara İlinden Kaldırılacaktır.

CENAZE/TAZİYE

İlçemiz İstiklal Mahallesi Sakinlerinden Mehmet Oğlu Yılmaz POLAT Vefat Etmiştir.

Cenazesi  3 Temmuz  yani Yarın Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

İletişim: Volkan POLAT (Oğlu) 533 479 12 73

Cenaze / Taziye

İlçemiz Sağlık Mahallesi Sakinlerinden Hüseyin Oğlu Abdullah DAYIOĞLU Vefat Etmiştir.

Cenazesi Yarın Öğle Namazına Müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır.

Allah Rahmet Eylesin.

(İrtibat No: Oğlu Abdi DAYIOĞLU 0532 113 4851 – Oğlu Hüseyin DAYIOĞLU 0535 282 64 89 )

Merhum Abdullah DAYIOĞLU

Cenaze / Taziye

İlçemiz Yeşilyurt Köyü Sakinlerinden Merhum Necip CANBAKIŞ oğlu Fahri İmam Hatip İsmet Canbakış Vefat Etmiştir.

Cenazesi Bugün Öğlen Namazına Müteakip Yeşilyurt Köşk Mahallesinden Kaldırılacaktır.

Tüm Eş Dost ve Akrabalarına Duyurulur. Allah Rahmet Eylesin.

Cenaze / Taziye

İlçemiz Yukarı Mahalle Sakinlerinden Merhum Mustafa YANIK Oğlu Ziraat Bankasından Emekli Mustafa YANIK Vefat Etmiştir.

Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Niğde Fatih Sultan Mehmet Camii’nden Kaldırılacaktır.

Cenaze/Taziye

İlçemiz İstiklal Mahalle Sakinlerinden Merhum Mehmet ÖZDEMİR oğlu Murat ÖZDEMİR vefat etmiştir.

Cenazesi Bu Gün Öğlen Namazına Müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır. Merhuma Cenabı Allah’ tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Tüm Sevenlerine ve Yakınlarına Sabırlar Dileriz.

Cenaze/Taziye

İlçemiz Orta Mahalle Sakinlerinden Mersin İli Tarsus İlçesinde İkamet Etmekte Olan Merhum Kadir CERAN oğlu Ali İhsan CERAN vefat etmiştir.

Cenazesi Bu Gün İkindi Namazına Müteakip İlçemiz Merkez Çarşı Camiinden Kaldırılacaktır. Merhuma Cenabı Allah’ tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Tüm Sevenlerine ve Yakınlarına Sabırlar Dileriz.

İrtibat : Kızı Sibel CERAN 0 534 880 66 47