Koronanirüs (Kovid-19) Duyurular

‼️LÜTFEN DİKKAT ‼️

‼️LÜTFEN DİKKAT ‼️Corona virüsü ile ilgili Bilim Kurulu’ndaki uzmanlar, bu 2 gün dışarı çıkmazsak, virüsün yayılım hızını kontrol altına alabileceğimizi ifade ediyorlar.  Kendini virüsten korursan, sevdiklerini de, ülkeni de korumuş olursun.  Ülken için, Sevdiklerin için, Kendin için, Devletine destek ol.
## EVDEKAL ##

NİĞDE VALİLİĞİNDEN DUYURU

NİĞDE VALİLİĞİNDEN
Koronavirüs salgını nedeniyle;
“Mesire ve piknik alanlarında piknik yapmak, cadde ve sokaklarda toplu şekilde dolaşmak , spor ve yürüyüş yapmak ” gibi etkinlikler ikinci bir emre kadar yasaklanmıştır.
Yasağa uymayanlar Hakkında yasal işlem yapılacaktır.

KORANAVİRÜS “COVID-19” SALGINI NEDENİ İLE NİĞDE VALİLİĞİNCE ALINAN TEDBİRLER

Koronanirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle Valiliğimizce alınan tedbirler kapsamında;
21 Mart Cumartesi saat 24.00 itibarıyla 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ikametlerinden dışarı çıkmaları sınırlandırılmıştır.
Yasağa uymayanlar Hakkında yasal işlem yapılacaktır.
Ayrıca  Kısıtlama getirilen yalnız yaşayan vatandaşlarımız, 112 nolu telefon numarasını arayarak zorunlu ihtiyaçlarını bildirebileceklerdir.
Kamuoyuna Duyurulur.