2016 YILI EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 02.09.2016 CUMA GÜNÜ SAAT 09:00 DA BELEDİYE MECLİS TOPLANTI SALONUNDA AŞAĞIDA YAZILI GÜNDEM MADDELERİ ILE OLAĞAN OLARAK HALKA AÇIK OLARAK TOPLANACAK OLUP IZLEYİCİ OLARAK KATILMAK ISTEYEN VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR.

GÜNDEM      :

• Açılış konuşması ve saygı duruşu.
  • Bir önceki kararın meclise okunması.
  • İlçemiz İstiklal Mahallesi 403, 405, 4632 parsel sayılı alanlarda İmar Genişletme çalışması yapılması hususunun görüşülerek karara bağlanması.
  • İlçemiz istiklal Mahallesi 3572 Parselin kuzeyinde yer alan imar yolunun tadilatı hususunun görüşülerek karara bağlanması.
  • İlçemiz İdari Sınırları içerisinde yer alan Zindan Yaylası Zindan Vadisi Mesire Alanı içerisinde 5393 Sayılı Belediye Kanununun 79. Maddesi doğrultusunda uygulama yapılması hususunun görüşülerek karara bağlanması.
  • İlçemiz Sağlık Mahallesi Ayhan Yazkan Bulvarı Üzerinde bulunan Altunhisar Belediyesi Halı Saha Spor Kompleksine Şehit Ömer Halisdemir isminin verilmesi hususunun görüşülerek karara bağlanması.
  • Dilek ve temenniler.
  • Kapanış.