5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi Doğrultusunda; Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’ nın Meclis Başkanlığında 2019 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 1 Kasım 2019 Cuma Günü Saat 09:00′ da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda Aşağıdaki Gündemle Yapılacaktır.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi Doğrultusunda; Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’ nın Meclis Başkanlığında 2019 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 1 Kasım 2019 Cuma Günü Saat 09:00′ da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda Aşağıdaki Gündemle Yapılacaktır.

GÜNDEM :

Yoklama, açılış, Saygı duruşu.

Bir önceki kararın Meclise okunması.

1-    2020 Mali yılı Analitik Bütçenin görüşülerek karara bağlanması.

2-    2020 Mali Yılında uygulanacak harç ve tarifeler cetvelinin görüşülerek karara bağlanması.

3-    Belediye Meclis Üyeleri ile ihtisas komisyonlarının huzur haklarının belirlenerek karara bağlanması.

4-    Zabıta ve İtfaiye görevlilerinin fazla mesai ücretlerinin belirlenerek karara bağlanması.

5-    5393 Belediye Kanunu’ nun 18 nci maddesinin “t” bendi gereğince Ziya Doygun’ un dilekçesinin görüşülerek karara bağlanması.

Dilek ve temenniler.

Kapanış.

Dağıtım Gereâi:                                                                     Bilgi: Kaymakamlık Makamına / Altunhisar

1-    Tüm Meclis Üyelerine.

Belediye İlan Memurluğuna