Cenaze/Taziye

İlçemiz Yukarı Mahalle Sakinlerinden ( Karakapı’lı Ahmet olarak bilinen ) Ahmet BOZDEMİR Büyüğümüz Vefat Etmiştir.

Cenazesi 28 Ocak 2019 Pazartesi Günü Öğle Namazını Müteakiben İlçemiz Merkez Çarşı Camiinde Kılınan Cenaze Namazının Ardından Altunhisar Asri Mezarlığına Defin Edildi.

Merhuma Cenabı Allah’tan Rahmet Kederli Ailesi Başta Olmak Üzere Tüm Sevenlerine Ve Yakınlarına Sabr-ı Cemil Niyaz Ederiz.

“ALTUNHİSARBELEDİYEBAŞKANLIĞI”

İrtibat Oğlu : Ramazan BOZDEMİR TLF : 0 536 345 77 32

İlçemiz İstiklal Mahallesi sakinlerinden ve Sanayi esnaflarımızdan Murat KUZUCU’ nun Babası Merhum Hamza KUZUCU Oğlu Ahmet KUZUCU Vefat etmiştir.

Cenazesi 27 Ocak 2019 Pazar Günü İkindi Namazına Müteakiben ilçemiz Merkez Çarşı Camiinde Kılınan Cenaze Namazının Ardından Altunhisar Asri Mezarlığına Defin Edildi.

“ALTUNHİSARBELEDİYEBAŞKANLIĞI”

İrtibat Oğlu: Murat KUZUCU TLF : 0 530 463 94 92