İLÇEMİZDE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANMA GÜNÜNÜN 97′ NCİ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; büyük taarruz zaferinin yıldönümünde, Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyoruz.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI GÜNÜ PROGRAMI

1. 30 Ağustos Zafer Bayramı Anma Gününün 97’ nci yıl dönümü kutlamaları 30 Ağustos 2019 Cuma günü saat: 10:30’ da başlayıp aynı gün saat: 24:00’ da sona erecektir.
  2. Anma Günü süresince tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile özel işyerleri, evler ve caddedeki direkler uygun nitelikteki bayraklarla süslenecektir.
  3. Çelenk koyma töreni 30 Ağustos 2019 günü saat: 10:30’ da Altunhisar Şehir Meydanı Atatürk Büstü önünde yapılacaktır.

ÇELENK KOYMA VE ANMA TÖRENİ

1. Çelenkler saat: 10:00’ da tören yerinde hazır bulundurulacaktır.
  2. Çelenkler protokol sırasına göre bizzat daire amirleri tarafından konulacaktır.
  3. Daire amirleri protokolde bayram süresince yerlerini alacaklardır.
  4. Çelenk koyma töreninden sonra Atatürk’ ün ve silah arkadaşlarının Manevi Huzurunda bir dakikalık saygı duruşu yapılacak ve İstiklal Marşı söylenecektir.
  5. Günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı J.Asb.Kd.Çvş. Meryem ÇOLAK yapacaktır.
  6. İlçe Jandarma Komutanlığınca tespit edilecek 1 uzman çavuşun günün anlam ve önemi ile ilgili şiir okuyacaktır.
  7. Altunhisar Müftülüğünce görevlendirilen bir İmam-Hatip tarafından Kuran’ı Kerim okunacak ve Dua edilecektir.
  8. Törenin Sona Ermesi.
  9. 30 Ağustos Zafer Bayramı Anma Gününün 97’ nci yıl dönümü tebrikleri Kaymakamlık makamında kabul edilmesi.