II. Abdülhamidhan Köprüsü Trafiğe Açıldı

07.10.2016 tarih ve 2016/10 Sayılı Meclis Kararının 6. Gündem Maddesine istinaden İlçemiz Aşağı Mahallesi Hamamönü Camii ile İstiklal Mahallesi bağlantısı Ömerli Deresi üzerine yapılan köprünün yakın çevrelerinde ise Osmanlı dönemine ait medrese kalıntılarının bulunan  “II. ABDÜLHAMİD HAN” köprüsü motorlu araç ve yaya trafiğine açıldı. Belediye Başkanı Erdal SARI yaptığı açıklamada 33 yıl boyunca Osmanlı İmparatorluğu tahtında kalan ve büyük başarılara imza atmış devlet yönetimini çok verimli bir şekilde icra etmiş Sultan II. Abdülhamid Han’ ın isminin söz konusu köprüde yaşatılmasının neslimize ve geçmişimize sahip çıkılması ve ahde vefa açısından uygun olduğu konusunda karar kıldık, İnşallah  2017 yılı asfalt sezonu içerisinde Asfalt çalışmalarını da tamamlayacağız, II. Abdülhamid Köprüsünün projelendirmesinde, yapımında emeği geçen herkese İlçe Halkımız adına en kalbi duygularımla teşekkür eder ve sevgi ve saygılar sunarım, İlçemize Hayırlı ve Uğurlu Olsun dedi.