İlçemiz Spor Kompleksine Şehit Ömer HALİSDEMİR’ in İsmi Verildi.

Altunhisar Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı tüm üyelerin katılımı ile Altunhisar Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda Gerçekleşti. İlçemiz adına önemli kararların ve dilek ve temennilerin yer aldığı toplantı  gündemin yedinci (7.) maddesinde “İlçemiz Sağlık Mahallesi Ayhan Yazkan Bulvarı Üzerinde hizmet veren Altunhisar Belediyesi Halı Saha Spor Kompleksine Şehit Ömer HALİSDEMİR isminin verilmesi hususunun görüşülerek karara bağlanmasına geçildi. Meclis Başkanı söz aldı.  İlçemiz Sağlık Mahallesi ada:108 parsel:5’ de kayıtlı Ayhan Yazkan Bulvarı No:3 de kurulu bulunan 1218m2 kullanım alanı halı saha ile birlikte diğer sosyal donatılara sahip olan Belediyemize ait Spor Kompleksine 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Özel Kuvvetler Karargâhı’nda cuntaya ilk kurşunu sıkan ve darbe girişiminin Millet ve Devlet lehine gidişatını değiştiren, Kahraman Hemşehrimiz ve Şehidimiz Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR’ in tarihe altın harflerle yazılacak  isminin verilmesinin uygun olacağını bildirdi. Başkaca söz talebi olup olmadığı soruldu. Tüm meclis üyelerince söz konusu teklif coşkuyla ve heyecanla olumlu bir şekilde karşılandı. Yapılan görüşme ve müzakerelerden sonra söz konusu spor kompleksine “ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR SPOR TESİSLERİ” isminin verilmesi hususu 5393 Sayılı Belediye kanununun 18. Maddesinin (n) bendi ile aynı kanunun 81. Maddesi doğrultusunda açık oylamaya sunuldu. Yapılan açık oylama  neticesinde ilgili gündem maddesi OY BİRLİĞİ ile kabul edildi.