Kaymakam Mehmet ERDEM’ den Belediyemize Veda Ziyareti

28.06.2015 / 01.12.2016 tarihleri arasında Altunhisar Kaymakamlığı görevini başarıyla yürüten ve Resmi Gazetede yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Çorum İli Ortaköy İlçesi Kaymakamlığına atanan Altunhisar Belediye Meclisinin 2016/12 Sayılı Kararının 4. Gündem Maddesine istinaden Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi oy birliği ile kararlaştırılan Kaymakam Sayın Mehmet ERDEM Başkanımız Erdal SARI ve Belediyemizin tüm birimlerinde görev yapan personellerimizle ayrı ayrı vedalaştı.

İlçemizdeki görev süresince vakur bir Devlet Adamlığı kimliğinin yanı sıra gerek örnek çalışmaları gerekse de İlçemizin tanıtımı ve gelişiminde göstermiş olduğu üstün gayretleri ayrıca adaletli, sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı hizmet anlayışıyla İlçe halkımızın gönlünde ve yüreğinde yer bulan Kaymakam ERDEM’ e bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle nazik ziyaretlerinden dolayı sevgi ve saygılar sunarız.