İlçemizde Okullar Hayat Olsun Projesi Devam Ediyor

Bilindiği Üzere 2012 Yılı Mart Ayını Takiben Okullar Hayat Olsun Projesi Doğrultunda İlçemiz Okullarında Altunhisar Belediye Başkanlığı Olarak Belediye Personelleri Eli İle Çevre Düzenlenmesi, Tadilat, Tamirat, Peyzaj Çalışmalarını Gerçekleştirilmişti. Aynı doğrultuda Söz konusu Projeyi Bu Yılda Baharın Gelmesiyle Birlikte Projenin Devamlılığı Sağlandı.

Belediye Başkanı Erdal SARI söz konusu projenin bu yılda Sürdürebilirliğini Sağlayarak Bu Yılda Baharın Gelmesiyle Yine Belediye Personelimiz eli ile Tüm Okullarımıza ahşap kamelyaları yaptık, Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı sağlamak gerçekten Gurur verici, İlçemize Yüksekokul açılması konusun da çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan SARI Emeği Geçen Personellerimiz Başta Olmak Üzere Herkese En Kalbi Duygularımla Teşekkür Eder Sevgi Ve Saygılarımı Sunarım. Dedi.