2016 yılı Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı 07.10.2016 Cuma günü saat 09:00 da Belediye Meclis toplantı salonunda aşağıda yazılı gündem maddeleri ile olağan olarak yapılacaktır. Toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımız davetlidir.

1- Yoklama.
2- Açılış konuşması ve saygı duruşu.
3- Bir önceki kararın meclise okunması.
4- 09.2016 Tarih ve 46 Sayılı Altunhisar Belediyesi Çevre ve Şehircilik Komisyonu Raporunun Görüşülerek Karara Bağlanması.
5- 2017 takvim yılı içerisinde Belediyemizde Kısmi Zamanlı Hizmet Sözleşmeli Avukat, Mimar ve Mühendislerin Sözleşmelerinin Bir Yıl Süre İle Uzatılarak Çalıştırılması ve Kısmı Zamanlı Hizmet Sözleşmeli Çalışacak Personellerin Süre Uzatımının ve Kısmi Zamanlı Bir Veteriner Hekim Alımının Görüşülerek Karara Bağlanması.
6-Aşağı Mahalle Hamönü Camii ile İstiklal Mahallesi bağlantısı Ömerli Deresi üzerine yapılacak köprüye “ABDÜLHAMİD HAN” isminin verilmesi hususunun görüşülerek karara bağlanması.
7- Dilek ve temenniler.
8- Kapanış.