İLÇEMİZDE

İlçemizde Belediyemiz öncülüğünde 24 Kasım Öğretmenler Gününde “Bir Fidan Bir İnsan” sloganıyla  İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet ERDEM, Tema Vakfı Niğde ve Bor Temsilciliği katılımları ile Geleceğin Teminatı Sevgili Çocuklarımızla Birlikte Orman ve Su İşleri Bakanlığımızca Belediyemize Tahsis Edilen 11 Bin Fidanın Toprakla Buluşması projesine start Zindan Vadisinde verildi. Belediye Başkanı Erdal SARI açıklamasında ” 5000 GÜL HER EVE 5 GÜL” projesinde olduğu gibi bu yılda “BİR FİDAN BİR İNSAN” sloganıyla farkındalık oluşturmak istedik ve bu etkinliğimizde de bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sn. Mehmet ERDEM’ e TEMA Vakfı Niğde ve Bor Temsilcilerine, Değerli Öğretmenlerimiz ve Sevgili Öğrencilerimize, Belediye Personellerimize ve Emeği Geçen herkese teşekkür eder İlçe Halkımız Adına Sevgi ve Saygılar Sunarım. Hayırlı ve Uğurlu Olsun” dedi.