KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ ÖMER HALİSDEMİR MEZARI BAŞINDA ZİYARET EDİLDİ

15 Temmuz darbe girişimi sırasında cuntaya ilk kurşunu Özel Kuvvetler Karargâhı’nda sıkan ve darbeci grubun başındaki Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldüren Kahraman Hemşehrimiz Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR’ in Mezarına ve Baba Ocağına  Taziye Ziyaretinde Bulunuldu.

Ziyarete  İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, İlçe Belediye Başkanı ve Kasaba Belediye Başkanları, İlçe Emniyet Amiri,  Köy ve Mahalle Muhtarları, Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, Daire Amir ve Memurları ve çok sayıda Vatandaşımız Katıldı.   Şehidimizin Mezarı Başında Yapılan Duaların ardından Taziye Defterine Duygu ve Düşünceler yazıldı. Kahraman Şehidimizin Baba Ocağı da ziyaret edilerek Kahramanımızı yetiştiren ailesine yapılan taziyelerin ardından teşekkür ve şükranlar sunuldu.