Belediyemizin de Proje ortağı olarak bulunduğu “Altunhisar’ lı Şehit Aileleri Çanakkale de

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca açılan ve 2017 yılı proje çağrısı kapsamında Altunhisar Kaymakamlığı, Altunhisar Belediyesi, Altunhisar İlçe Müftülüğü ve Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ortaklığında hazırlanan “Altunhisar’ lı Şehit Aileleri Çanakkade” adlı projenin açılış programı gerçekleştirildi.

Programa, Niğde Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek ve Eşi Hanım Efendi Çiğdem Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Eşi Gonca Kavaklıoğlu, Kaymakamımız Ercan Kayabaşı ve Eşi Nigar Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Şehit Aileleri yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Niğde Şube Başkanı Ömer Demir, Kurum Müdürleri, Şehitlerimizin Aileleri ve Gazilerimiz katıldılar.

Düzenlenen programda Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Kaymakamımız Ercan Kayabaşı ve Belediye Başkanı Erdal SARI birer selamlama konuşması yaptılar.

Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek tarafından şehitlerimizin emaneti olan çocuklarımıza tablet bilgisayar hediye edilirken programa katılan şehit ailelerimize protokol üyelerimiz tarafından Kuran-ı Kerim Hediye edildi.

0 Comments

Yorum Bulunamadı

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir