İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Niğde İl Özel İdaresi tarafından alınan 6 adet İtfaiye ve 2 adet Seyyar Karakol aracının teslim töreni yapıldı.

Törende İlçelerin Kaymakam ve Belediye Başkanlarına itfaiye araçları, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’a ise seyyar karakol aracının anahtarları verildi.

Niğde Kent Meydanı’nda yapılan törene Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri Ve Vatandaşlar Katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, itfaiye araçlarının tanesinin 352 bin 947 TL olduğunu Seyyar karakol aracıyla birlikte araçların İl Özel İdaresine 2 milyon 117 bin 682 TL’ye mal olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından İtfaiye araçları protokol üyeleri tarafından İlçelerin Kaymakam Ve Belediye Başkanlarına Teslim Edildi. Ardından açılış kurdelesi kesilerek araçlar hizmete sunuldu.

Sürerek ve test ettikten sonra teslim aldığı yeni itfaiye aracı hakkında Belediye Başkanımız Erdal SARI Teşekkür Mesajı Yayınladı. Mesajında ” belediyemizin talepleri doğrultusunda Niğde valiliği il özel idaresince belediyemize bir adet dört bomlu onuncu kata kadar ulaşabilen sulu, köpüklü ve ayrıca trafik kazalarına müdahale edebilme donanımına sahip 352.000,00 TL değerinde bir adet itfaiye aracı alınarak belediyemize bedelsiz olarak devir edilmiştir. emeği geçen başta Niğde Valisi Sn. Necmeddin KILIÇ’ a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Ali NEBOL’ a, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut PEŞİNE, İlçe İl Genel Meclis Üyelerimize ve emeği geçen herkese en kalbi duygularımla teşekkür eder, alınan İtfaiye aracının ilçemize ve çevre köylerimize hayırlı hizmetlere vesile olmasını dilerim” dedi

0 Comments

Yorum Bulunamadı

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir