2019 Yılı Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı 07.06.2019 Tarihi Cuma Günü Belediyemiz Meclis Toplantı Salonunda Saat: 9:00 Yapılacak

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi Doğrultusunda; Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’ nın Meclis Başkanlığında 2019 Yılı Haziran Ayı Meclis Toplantısı 7 Haziran 2019 Cuma Günü Saat 09:00′ da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda Aşağıdaki Gündemle Yapılacaktır. Meclis Üyelerine İlçemiz Halkına Duyurulur.

GÜNDEM   :

1. Yoklama.
  2. Açılış konuşması ve saygı duruşu.
  3. Bir önceki kararın meclise okunması.
  4. 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Toplu Sözleşme Kanununun 32. Maddesi Doğrultusunda Belediye Başkanına Yetki Verilmesi Hususunun Görüşülerek Karara Bağlanması.
  5. Belediyemizde Kısmi Zamanlı Hizmet Sözleşmeli Olarak Çalışan Personel Avukata 6100 Sayılı Kanunun 74. Maddesi doğrultusunda yetki verilmesi.
  6. Belediyemize ait Et Kombine Tesisinin 2886 Sayılı İhale Kanununa göre ihaleyle Kiraya verilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi.
  7. 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin c ve u Betlerine göre Belediye İmar Planını görüşme
  8. Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşlerince inşa edilen Altunhisar Göleti Sulama Tesisi’ nin İşletme, Bakım ve Yönetim sorumluğunun Belediyemize devredilmesinin görüşülmesi
  9. İlçemize Hal yapılmasının Görüşülmesi.
  10. Dilek ve temenniler.

Kapanış.