5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi Doğrultusunda; Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’ nın Meclis Başkanlığında 2019 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 6 Eylül 2019 Cuma Günü Saat 09:00′ da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda Aşağıdaki Gündemle Yapılacaktır.

5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi Doğrultusunda; Belediye Başkanı Vedat Kirazcı’ nın Meclis Başkanlığında 2019 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı 6 Eylül 2019 Cuma Günü Saat 09:00′ da Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda Aşağıdaki Gündemle Yapılacaktır.

Meclis Üyelerine İlçemiz Halkına Duyurulur.

GÜNDEM   :

Yoklama, açılış, Saygı duruşu.

Bir önceki kararın meclise okunması

1. 5393 Sayılı Kanunun 14. Maddesinin a bendi gereğince Zindan vadisinde İçme suyu kaynak araştırması yapılmasının görüşülmesi.
  2. 5393 Sayılı Kanunun 18. Maddesinin “g” bendi gereğince İlçemiz zindan vadisi mesire (piknik) alanına araç giriş ücret tarifesinin görüşülmesi.
  3. 5393 sayılı Kanunun 18. Maddesinin “j” bendi gereğince Bütçe içi işletme ile 6762 sayılı Türk Ticaret Kanununa tâbi ortaklıklar kurulmasına veya bu ortaklıklardan ayrılmaya, sermaye artışına ve gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulması için mali ve hukuki yönden araştırma yapılmasının görüşülmesi.
  4. 5393 Sayılı Kanunun “o” bendi gereğince İlçemiz Şehit Abdulkadir TANIK Caddesi Kavşağından Eski, Yakacık Köyü yoluna kadar olan ve adı olmayan yola “Devlet BAHÇELİ Bulvarı” adı verilmesinin görüşülmesi.
  5. 5393 Sayılı Kanunun “e” bendi gereğince Ziraat bankası Altunhisar Şubesine ait ihaleyle satışı yapılacak konutların (taşınmazların) alımı için taşınmaz mal alımı komisyonu kurulmasının görüşülmesi.
  6. 5393 Sayılı kanunun 14. Maddesinin “b” bendi gereğince İlçemiz merkezinde yatılı bölge okulu ve yurt açılmasının ve çıraklık eğitim merkezi açılmasının görüşülmesi.

Dilek ve temenniler.

Kapanış