Belediye Başkanı Erdal SARI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Yayınladı.

Belediye Başkanımız Erdal SARI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle Mesaj Yayınladı. Mesajında Dinimiz kadınlarımızı Allah’ın bir emaneti bilmemiz gerektiğini emretmiştir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (SAV) Hadisi şeriflerinde “Cennet Analarımızın Ayakları Altındadır” diyerek kadının dinimizde yerinin ve öneminin ne kadar büyük olduğunu bizlere anlatmaktadır. Toplumsal hayatın her aşamasında kadınlarımız bizlerle omuz omuza mücadele etmektedirler.

Bu Duygu ve Düşüncelerimle Her Türlü Zor Şartlarda Mücadele Etmesini Bilen, Dünyaya Faydalı, İyi İnsan Yetiştirme Gayreti İle Her Türlü Fedakarlığı Gösterebilen Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü En Kalbi Duygularla Kutlar, İlçe Halkımız Adına Sevgi ve Saygılarımı Sunarım. Dedi.