İlçemizde İstiklal Marşı’nın Kabulünün 96.ncı Yıl Dönümü Etkinlikleri Gerçekleştirildi…

Türk Milleti’nin bağımsızlığına ve kutsal değerlerine olan inancının dizelere dökülmüş ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marşımız olarak kabul edilmesinin 96. yıl dönümü etkinlikleri  12 Mart 2017 Pazar günü Altunhisar 75.Yıl Çok Programlı Lisesi Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kaymakam Ercan KAYABAŞI, Belediye Başkanı Erdal SARI, Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Musa AKASU, İlçe Emniyet Amiri Ali AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SAYAR ile çok sayıda davetli ve öğrencilerin katıldığı programda en güzel İstiklal Marşı okuma yarışması gerçekleştirilerek başarılı öğrencilere ödül takdiminde bulunuldu.