“15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Etkinlikleri Çerçevesinde Ağaç Dikimi

ALTUNHİSAR’DA “15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE AĞAÇ DİKİMİ VE SERGİ AÇILIŞI YAPILDI.

Sabah saatlerinde başlayan program kapsamında “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanına” Kaymakamımız Ercan KAYABAŞI, Belediye Başkanı Erdal SARI, Belde Belediye Başkanları, Kurum Amirleri, köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş ağaç diktiler. Etkinlikte İlçe Müftüsü Abdullah YAKALI ve müftülük personellerince aziz şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim ve dualar okundu.

Ağaç dikme programının ardından ilçemiz Öğretmenevi A.S.O. salonunda 15 Temmuz temalı “Fotoğraf serginin” açılışı gerçekleştirildi.