15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Etkinlikleri Kahraman Şehidimiz Ömer HALISDEMIR’in Şehitlik Ziyareti ile Devam Etti

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ ÖMER HALİSDEMİR’İN ÇUKURKUYU KASABASINDAKİ KABRİ ZİYARET EDİLDİ.

Kaymakamımız Ercan KAYABAŞI, Belediye Başkanı Erdal Sarı, Belde Belediye Başkanları, Kurum Amirleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda 15 Temmuz’un sembol ismi Niğde’mizin ve ülkemizin gururu Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR’in kabri ziyaret edilerek Kur’an-ı Kerim ve Dualar okundu.

Çok sayıda Altunhisarlı vatandaşlarımızın katıldığı ziyaret, Şehit Astsubay Ömer HALİSDEMİR’ in annesi Fadimana HALİSDEMİR ve diğer şehitlerimize dualar okunması ile son buldu.