Belediyemiz Tarafından 1 Adet Sosyal Hizmet Aracı Alındı.

Belediyemiz Bütçe ve İmkanları İle 47.200₺ bedelle 1 Adet Sosyal Hizmet Aracı Alındı.  Belediye Başkanı Erdal Sarı, sosyal belediyecilik bilinci ile ilçenin sosyal yapısına katkı sağlamaya devam ettiklerini bu kapsamda sosyal hizmetlerde kullanmak üzere araç satın aldıklarını söyledi. Başkan Sarı, “Talep eden vatandaşlarımıza taziye ve benzeri ihtiyaç duyulan durumlarda aracımız hizmet sağlayacaktır. Mobil Taziye evi, Gezici Kütüphane, Seyyar Toplantı salonu, Konuşma Sahnesi gibi çok amaçlı sosyal hizmetlere ev sahipliği yapacak ısınma, aydınlatma, ses düzeni gibi donanımları düşünülmüş aracımız için ek masa ve taburesi nin yanı sıra araç içinde sabit masa ve oturma grupları çay ocağı ve lavobası içme suyu deposu ile dizayn edilmiş olup kapalı alanda 50 kişiyi misafir edecek şekilde tasarlanıp belediyemiz öz kaynakları ile makina ve araç parkımıza kazandırılmıştır. Altunhisar’lı hemşerilerimizin hizmetine sunulmuştur. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.